Kirstu pakopeli Kajaanissa

Kirstu on liikuteltava pakopeli.

Kirstussa ratkaiset mielenkiintoisia pakopelitehtäviä ja pulmia yhdessä perheen, ystävien tai työkavereiden kanssa.

Vuokraa Kirstu alla olevan varauskalenterin kautta.

Kirstun noutopisteenä Kajaanissa toimii The Great Escape -pakohuone (os. Kauppakatu 5, 87100 Kajaani).

Kirstun voit noutaa The Great Escapelta to-la klo 16:00 ja Kirstu tulee palauttaa takaisin seuraavana päivänä klo 14:00. Mikäli haluat Kirstun muulle ajalle, niin ole yhteydessä The Great Escapeen puhelimitse +358 40 842 5337.

Kirstua voit pelata kotona, mökillä, illanvietossa tai kokoushuoneessa – tarvitset vain mukavan porukan, paikan Kirstulle, nettiyhteyden ja sopivasti aikaa Kirstun mysteerien ratkaisemiseksi.

Kirstun tehtävien ratkaisuun saat tarvittaessa vinkkejä ja ohjeita verkkoselaimella toimivasta pelisovelluksesta. Sovelluksen vinkeissä voit valita kolmesta eri tasoisesta vihjeestä, joiden avulla pääset pelissä eteenpäin, jos tehtävä on liian kimurantti.

Kirstu Double Agent -pakopeli

Kirstu Double Agent – pakopelissä tehtävänne on saada Euroopan laajuisesti toimiva rikollisjärjestö La Bolte Urgente kiinni Kirstun avulla.

Kirstun sisältämien vihjeiden ja tehtävien avulla tehtäväsi on ratkaista mysteeri. Pelin aikana tekemäsi valinnat voivat vaikuttaa lopputulokseen…

  • Pelaajamäärä: 1-8
  • Pelin kesto: 60-120 min
  • Pelaamista varten tarvitset mobiililaitteen internet-yhteydellä (suosituksena taulutietokone tai tietokone)
  • Haastavuus: 4/5 – Peliä voi pelata koko perheellä. Peli sisältää hankaliakin pulmia, mutta nuoremmat pelaajatkin voivat osallistua peliin aikuisen opastuksella.

Vuokraa Kirstu tästä – 89 € / vrk

Valitse kalenterista Kirstu, noutopäivä ja maksa Kirstun vuokra.
Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jota näyttämällä voit noutaa Kirstun noutopisteestä. Tilausvahvistuksen yhteydessä saat myös yksilöllisen koodin, jolla pääset kirjautumaan pelisovellukseen.

Kirstu tulee palauttaa noutopisteeseen seuraavana päivänä klo 14-15.

Kirstun mitat ovat 42 cm (kork), 42 cm (leveys), 42 cm (syvyys) ja paino 15 kg. Kirstun kuljettamiseen saat noutopisteestä kevyen kärryn, jonka avulla sen kuljetus on helppoa.

Kirstu tulee palauttaa noutopisteeseen sovittuna aikana. Palauttaessasi Kirstun varmista, että mukana ovat kaikki peliin kuuluvat tarvikkeet, lukot ja Kirstun osat. Sinun ei tarvitse koota Kirstua uudelleen.

Kirstu tyytyväisyystakuu

Vihjeiden avulla saat varmasti Kirstun mysteerit ratkaistua – mutta jos jostain syystä et koe Kirstu pakopelin täyttäneen odotuksiasi, maksamme sinulle maksun takaisin 100 %. Reklamaatio tulee tehdä verkkosivuillamme olevalla lomakkeella 2 vrk sisällä Kirstun palautuksesta.

Noutopiste

Kirstun noutopisteenä Kajaanissa on The Great Escape-pakohuone (os. Kauppakatu 5, 87100 Kajaani).

Kirstu asiakaspalvelu

Heräsikö sinulla kysymyksiä Kirstusta?

Askarruttavissa kysymyksissä sinua auttaa Kirstun asiakaspalvelu numerossa +358 45 342 9800 tai info@kirstupeli.fi

Voit myös lähettä viestiä whatsappilla tai aloittaa messenger-keskustelun kanssamme.