Kirstu pakopelit Tampereella!

Takaamme, että Kirstu on pakopelimainen kokemus, jota et hevillä unohda!

Kirstu on liikuteltava pakopeli. Kirstussa ratkaiset mielenkiintoisia pakopelitehtäviä ja pulmia yhdessä perheen, ystävien tai työkavereiden kanssa. Vuokraa Kirstu alla olevan varauskalenterin kautta. Kirstun noutopisteenä Tampereella toimii

Viihdekeskus Crazy, (os. Puutarhakatu 21, 33210 Tampere

Kirstun voit noutaa KE-LA klo 17-22 välisenä aikana ja Kirstu tulee palauttaa noutopisteeseen seuraavana päivänä klo 15-15:30 välillä. HOX! Lauantai varausten palautus joko samana iltana klo 22:30 mennessä TAI seuraavana keskiviikkona 15:00-15:30 välillä.

Mikäli haluat noutaa Kirstun näiden noutoaikojen ulkopuolella niin tiedustele asiaa soittamalla meille numeroon +358 45 342 9800. Kirstua voit pelata kotona, mökillä, illanvietossa tai kokoushuoneessa – tarvitset vain mukavan porukan, paikan Kirstulle, nettiyhteyden ja sopivasti aikaa Kirstun mysteerien ratkaisemiseksi. Kirstun tehtävien ratkaisuun saat tarvittaessa vinkkejä ja ohjeita verkkoselaimella toimivasta pelisovelluksesta. Sovelluksen vinkeissä voit valita kolmesta eri tasoisesta vihjeestä, joiden avulla pääset pelissä eteenpäin, jos tehtävä on liian kimurantti.

Alta löydät lisätietoja teemoistamme sekä varauskalenterimme!

double agent

Kirstu Double Agent – pakopelissä tehtävänne on saada Euroopan laajuisesti toimiva rikollisjärjestö La Bolte Urgente kiinni Kirstun avulla. Kirstun sisältämien vihjeiden ja tehtävien avulla tehtäväsi on ratkaista mysteeri. Pelin aikana tekemäsi valinnat voivat vaikuttaa lopputulokseen…

 • Suositusikä: +13 v
 • Pelaajamäärä: 1-8
 • Pelin kesto: 60-120 min
 • Pelaamista varten tarvitset mobiililaitteen internet-yhteydellä (suosituksena taulutietokone tai tietokone)
 • Haastavuustaso: 5/5 – Peliä voi pelata koko perheellä. Peli sisältää hankaliakin pulmia, mutta nuoremmat pelaajatkin voivat osallistua peliin aikuisen opastuksella.


 • Alta löydät lisätietoja teemoistamme sekä varauskalenterimme!


  Varaa vuoro

  velhokoulu

  Kirstu Velhokoulu – pakopeli on kuuluisan Rockfordin velhokoulun ensimmäinen pääsykoe, jonka selvittävällä pääsette aloittamaan velho opintonne koulussa. Onnistutteko siinä? Kirstun sisältämien vihjeiden ja tehtävien avulla tehtäväsi on ratkaista mysteeri.

 • Suositusikä: +7 v
 • Pelaajamäärä: 1-8
 • Pelin kesto: 60-90 min
 • Pelaamista varten tarvitset mobiililaitteen internet-yhteydellä (suosituksena taulutietokone tai tietokone)
 • Haastavuustaso: 3/5 – Peliä voi pelata koko perheellä. Peli sisältää hankaliakin pulmia, mutta nuoremmat pelaajatkin voivat osallistua peliin aikuisen opastuksella.


 • Alta löydät lisätietoja teemoistamme sekä varauskalenterimme!


  Varaa vuoro

  Ohjeita

  Valitse kalenterista haluamasi Kirstu, noutopäivä ja maksa Kirstun vuokra. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jota näyttämällä voit noutaa Kirstun noutopisteestä. Tilausvahvistuksen yhteydessä saat myös yksilöllisen koodin, jolla pääset kirjautumaan pelisovellukseen. Kirstu tulee palauttaa noutopisteeseen seuraavana päivänä klo 15-16. Kirstun mitat ovat 42 cm (kork), 42 cm (leveys), 42 cm (syvyys) ja paino 15 kg. Kirstu tulee palauttaa noutopisteeseen sovittuna aikana. Palauttaessasi Kirstun varmista, että mukana ovat kaikki peliin kuuluvat tarvikkeet, lukot ja Kirstun osat. Sinun ei tarvitse koota Kirstua uudelleen..

  Kysyttävää?